0

SCANDAL: Vrea 10.000 de euro pentru a vinde povestea de amor cu Jeni Vadim Tudor

<a style="margin-left: 1em;margin-right: fake ray ban sunglasses 1em;text-align: center” href=”http://1.bp.blogspot.com/-AHXAvBpWYb8/VhdX6xYWREI/AAAAAAAABZc/vWvL2Mpuf8I/s1600/traian%2Bvarzaru%2Bzambet%2B1.jpg”>

„Tu stii ca eu sunt Upcoming Corneliu Vadim oakley outlet Tudor?”
„Tu poti sa fii si Iliescu si Ceausescu, daca copiii se iubeste…” 
Asa a raspuns Traian Varzaru, in chiloti, atunci cand Vadim incerca sa Illegal ia legatura cu fiica sa, care fugise de acasa. La fata locului se aflau Oana Zavoranu si Cezar Marin.
<a replica oakleys name=”more”>

Cel ce se autointituleaza „avocat” si „patron”, custom jerseys a ray bans ale cerut postului Antena 1 suma de 10.000 de euro pentru a prezenta detalii picante si necunoscute publicului, din povestea de iubire dintre fiul sau, Tibi Varzaru si Eugania Vadim Tudor, fiica cea mica a Tribunului.

Traian Varzaru, poreclit si „tata-socru”, s-a cheap nba jerseys nascut pe 8 august 1964 si a absolvit, intamplator, acelasi liceu ca si Corneliu Vadim Tudor – Sfantul Sava din Bucuresti. Nu este politician cheap jerseys fake ray bans dar activeaza pe internet ca „basist convins”, ducand o lupta surda cu PSD si Victor Ponta pe contul sau de facebook.

Locuieste impreuna cu familia intr-un demisol de pe strada Barbu Stefanescu Delavrancea fake ray bans nr. 23 din Bucuresti, acolo unde Jeni Vadim Tudor s-a ascuns de tatal ei, fake oakleys impreuna cu iubitul, fiul lui Varzaru Traian.

Detalii despre familia Varzaru au fost oferite de Oana Zavoranu in emisiunea lui Dan Capatos, emisiune in care reporterul Andra Puscasu confirma cererea in bani a lui Varzaru:

Pentru alte detalii si fotografii cu iubitul fetei lui Vadim, cititi si:
Eugenia Vadim Tudor iubeste un antrenor

Pentru alte detalii si fotografii cu iubitul fetei lui Vadim, cititi si:

Cu el a fugit de acasa fata lui Vadim Tudor

Redacție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *